КИНО-ТЕАТЪР
ОСВОБОЖДЕНИЕ
„ДНК“

„ДНК“ от Денис Кели е съвременна пиеса, която за първи път се среща с българската публика. Представлението е вдъхновено от младежите, израснали по онези детски площадки, които сега са потънали в ръжда и растителност. Младежите, които се отгледаха сами там, защото обществото беше твърде забързано, за да им обърне внимание. Младежите, които взеха пример от силните на деня и решиха, че всичко може да им се размине. Това са същите тези младежи, за които регулярно ни се напомня в криминалните хроники. „ДНК“ е представление за тях. За нас. За избора между обвинението и съчувствието, между разбирането и агресията, между правилното и лесното. Една история, на която бихме се присмели. История, която бихме подминали, без да си дадем сметка каква е нашата отговорност за реалността, в която живеем и че всъщност в тази история злодеят, може би, сме ние.

ДАТИ

Автор на пиесата е британският драматург Денис Кели. Режисьор на спектакъла е Стефан Зарев, който е и Директор на Настоятелството на Фондация „Театър Нокс“.

Представлението е първи проект на фондацията, чията цел е да реализира театрални постановки с млади артисти на театралното изкуство, като по този начин им даде възможност да натрупат професионален опит и да популяризират театъра сред своите връстници, връщайки младежката публика в театралния салон.

Организатор: Фондация „Театър Нокс“

Проектът е подкрепен от Национален фонд „Култура“.

FACEBOOK СЪБИТИЕ

Виж събитието и сподели с приятели

ГАЛЕРИЯ

СНИМКИ И ВИДЕО

Снимки и видеа на представлението във Facebook

ВСИЧКИ СЪБИТИЯ